top of page

 

Minden jog fenntartva

Copyright ©  Csoport-téka Egyesület 2017

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Csoport-téka Egyesület előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Az oldalak bármely alkotóelemének (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott formájú reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos a Csoport-téka Egyesület engedélye nélkül.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.


A honlap tartalmának szerzői joga a Csoport-téka Egyesületet illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kell eljárni.
Az erről a Word Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, ám az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze.

A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: 

csoportteka[kukac]gmail.com

A Csoport-téka Egyesület felhívja a figyelmet, hogy a weblapján megjelentetett információk nem teljeskörűek, nem kerülnek folyamatosan aktualizálásra. Ez vonatkozik minden olyan hivatkozásra (linkre) is, melyekre ez az oldal közvetlenül vagy közvetve hivatkozik.

A Csoport-téka Egyesület a weblapján megjelent információkért, dokumentumokért, a konkrét közvetett vagy közvetlen károkért, melyek az oldalon hozzáférhető információk vagy dokumentációk kapcsán jöttek létre, sem kártérítési, sem egyéb felelősséget nem vállal.

A Csoport-téka Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a weblapján megjelentetett információkat.

A Csoport-téka Egyesület weblapján keresztül elért oldalak tartalmáért a Csoport-téka Egyesület nem felel.

A weboldallal, annak tartalmával, illetve a Csoport-téka Egyesület által koordinált programokkal kapcsolatban kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

http://www.csoportteka.com /kapcsolat

Jogi nyilatkozat

bottom of page