top of page

Egyesületünk tagjai

IMG_20230216_162715.jpg
Miklós Emese

Elnök
Mint önkéntes köteleződtem el az Egyesülethez több, mint egy évtizede. 2017 óta az Aflatoun program vezetője vagyok.

Az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem szociális munkás diplomát 2007-ben, jelenleg az ELTE-PPK Andragógia mesterszakos hallgatója vagyok. Szakterületeim: képzésszervezés, tréningszervezés és vezetés, projektvezetés, szociális és pénzügyi készségfejlesztés, mentoráció, álláskeresési tanácsadás.

Isten, családom, jó barátaim, a zenélés, utazás, nyelvtanulás és kreatív kézműveskedés által merítek erőt, lendületet a hétköznapokhoz.

Rétlaki Andrea
Vezetőségi tag

Keresni a lehetőségeket, rátalálni azokra, akikkel együtt lehet, csinálni azt, ami a jó irányba megy." 

2002-ben kerültem az egyesület bűvkörébe. Itt szereztem azokat a meghatározó élményeket, amik révén szociális munkás lettem, és egyesületi tag, majd később nyolc éven át az egyesület elnöke. Az eltelt évek alatt tapasztalatokat szereztem az egyesületi civil életben, a munkáltatás feladataiban, a pályázatok világában, projektek tervezésében, lebonyolításában, elszámolásában egyfelől. Másrészt egyéni és csoportos segítő munkát végeztem álláskeresőkkel és fogyatékkal élőkkel mentorként, tanácsadóként, trénerként. Jelenleg a különböző közösségépítési feladatok foglalkoztatnak.

dalma--P1450325.jpg
Dr. Portik-Bakai Dalma
Vezetőségi tag

Dolgos Dolli

Változás menedzser

2007 óta vagyok az egyesület tagja és 2014 -2019  között az elnöke voltam. Szociális munkás vagyok és az ELTÉ-n végeztem.

Szakterületek, melyekben szeretek és tevékenykedem is: Álláskeresési tanácsadó és tréningvezető, mentor egyéni tanácsadó és vesztesség feldolgozó csoportvezető. Nem csak felnőttekkel, hanem ifjúsági szociális munkával is foglalkozom, így a mini felnőttek is járnak hozzám.  Gyógypedagógiai asszisztensként a nehezen kezelhető gyermekekkel is jól elboldogulok.

dolly.jpg
HZ1_edited.jpg
Hámori Zoltán
Pénzügyi szakértő

Az egyesület tagjaival külön-külön sok-sok éven át dolgoztam már, amikor felmerült, hogy hivatalosan is csatlakozzak a Csoport-tékához néhány évvel ezelőtt. Mivel az alapértékekink egyeznek nem volt nehéz meghozni ezt a döntést, és nagy örömmel csatlakoztam a csapathoz egyesületi tagként. Azóta a kapcsolat még intenzívebb lett mind személyes, mind szakmai szinten. Az egyesületben alapvetően szervezetfejlestési, tanácsadói, pénzügyi támogató feladataim vannak, de részt veszek nemzetközi projektek megvalósításában és pályázatírásban is. Az egyesületi tevékenységeimen kívül a BeeTree Szakértői Csoportban dolgozok.

Kovács Ildikó

Mentor, tanácsadó

2009 nyarán önkéntesként kezdtem az Egyesületnél dolgozni, ennél a szervezetnél eltöltött idő tanított meg arra, milyen jó dolog egy jól működő, értékes emberekkel teli csapatban dolgozni. 

Fontos érték nevetni, ölelni, beszélgetni, másokat figyelemmel meghallgatni,

és nem itélkezni elhamarkodottan senkiről, és semmiről. 

7I7A2100a_edited.jpg
Milutinovits Panka

2010-ben kezdtem dolgozni a Csoport-tékában és 2012-ben lettem egyesületi tag. Ma már más területen, szabadúszóként dolgozom, de a Csoport-tékában eltöltött néhány évre mindig fontos, értékes időszakként gondolok. Itt tapasztalhattam meg, hogy milyen egy elfogadó, nyitott, családias, jól működő csapat részének lenni, amellett, hogy a munkatársak felkészültségét, szakmai tudását és az ügyfelekkel elért eredményeiket is mindig kiemelkedőnek láttam és látom ma is. Ma már kívülről követem az eseményeket és drukkolok az újabb programok és az Egyesület sikereiért.

Deák Rita
2015-ben ismerkedtem meg az egyesülettel, és lettem önkéntes. 2019 -2021 között társelnök . 15 éve foglalkozom emberekkel, mint személyi edző, fejlesztő tréner, mentor és coach. Munkámban fontosnak tartom az aktív és eredményorinetált együttműködést, ebben tudom az egyéneket leginkább segíteni a kitűzött céljaik felé vezető úton. Erősségem, hogy energikus, bátor és proaktív személyiség vagyok, aki az őszinte lelkesedésével és tudásával ösztönözni, bátorítani tudja az embereket. Szeretek utazni, sportolni, kipróbálni új lehetőségeket, helyzeteket, melyek kihívást jelentenek számomra. 
rita.jpg
Oravecz István
Gazdasági ügyintéző

Végzettségem nincs - majd lesz ha bevégeztetett - csak kezdetségem, mint közgazda, számítógép programozó, szociális asszisztens,és egyebek. 
2009 áprilisától vagyok az egyesületnél, mint gazdasági ügyintéző, számítógépes "mindenes". Szeretem az új kihívásokat, melyek inspirálnak a fejlődésre. Szeretek színházba járni, versenyszerűen asztaliteniszezek, gyűjtöm a II. világháborúról szóló könyveket.

Mottóm: "Az élet akkor is szép, ha valaki vagy valami keresztbe akar tenni."

Istvántól 2011. június 19-én vettünk búcsút.

Sánta Gábor

2009- ben önkéntesként csöppentem az Egyesület életébe, majd később tagja is lettem. Sok felejthetetlen programban vettem részt, amikből sokat merítettem később is. Jelenleg kívülről követem az Egyesület életét.

santa.gabor.jpg
sofalvi.jpg
Sófalvi Tímea

A mumus.
Az egyesület alapító tagja vagyok, munkám egyik része hogy az egyesület gazdasági és marketing ügyeit fésülgetem. Szükség szerint dolgozom egyéni tanácsadásban, mentorációban, csinálok csoportos tréningeket, drámás csoportokat. Szeretek csavarogni, világjárni, időnként nemzetközi tréningeket is facilitálok. 

Nem annyira vagyok a szavak embere, inkább a tetteké.  Fontos számomra a csapatmunka, és hogy legyen öröm abban, amit csinálunk.

Foglalkozom civil szervezetek fejlesztésével, társadalmi vállalkozások támogatásával. Tagja vagyok a BeeTree Szakértői Csoportnak

Száva Piroska 

Tréner

Az Egyesület alapító tagjaként "régi motoros" vagyok. Jelenleg messziről (Zala megyéből) figyelem és követem az eseményeket. Szívesen részt veszek a projektek megvalósításában- és együttgondolkodásban.

Főként pályaorientációval foglalkozom és azon belül egyéni és csoportos tanácsadással foglalkozások vezetésével.
Szívem csücske a "civil-lét" 
- bárhol is dolgozzam, bár hol is keresem a kenyerem a szívem, lelkem mindig civil marad.  

Szakács Edit 

Egyesületi tag

Vadász László

egyesületi tag

Dúl Zoltán

Tea-time Club vezető

2005-ben az egri Eszterházy Károly Főiskolán diplomáztam angoltanárként.
2009-ben csatlakoztam az Egyesülethez, ahol én vezetem a "Tea Time" társalgási klubot.
Mottóm:

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amit szeret."

(Bob Dylan)

Zolitól 2020.07.10-én búcsúztunk el.
Dia1_edited.jpg

Pozsonyi Alexandra

Egyesületi tag

Pázmándi Kitti

Egyesületi tag

bottom of page